Speel Verantwoord partner SportKnowhowXL

Speel Verantwoord partner SportKnowhowXL

Speel Verantwoord is partner geworden van Sport Knowhow XL, het informatieplatform voor de zakelijke sportmarkt. Als onderdeel van dit partnerschap zal Speel Verantwoord, als vertegenwoordiger van online kansspelaanbieders die in de toekomst graag over een Nederlandse licentie zouden willen beschikken, regelmatig publiceren over alles wat met sport en online kansspelen te maken heeft.

Sport Knowhow XL is na de lancering in september 2007 in korte tijd uitgegroeid tot het grootste informatieplatform voor de zakelijke sportmarkt in Nederland. Het is de missie van Sport Knowhow XL om deze positie gestaag uit te bouwen. De site krijgt per week 12.000 tot 15.000 keer bezoek; wekelijks produceert Sport Knowhow XL twee nieuwsbrieven – met onder meer nieuwsberichten, interviews en columns – die worden verzonden aan zo’n 6.900 professionals werkzaam in de sport. Daarmee voorziet Sport Knowhow XL in een belangrijke behoefte aan actuele en kwaliteitsrijke informatie. Bovendien manifesteert Sport Knowhow XL zich daarbij als een onafhankelijk journalistiek podium voor het uiten van meningen en het voeren van interessante inhoudelijke discussies.

Rutger-Jan Hebben is enthousiast over het partnerschap dat zijn organisatie is aangegaan met Sport Knowhow XL. “Al sinds 2007 biedt Sport Knowhow XL een mooi platform voor inhoudelijke discussies over thema’s die aan de zakelijke sportmarkt raken. Als vertegenwoordiger van de online wedkantoren sluiten wij ons hier graag bij aan, en we kijken uit naar het leveren van interessante bijdragen over sport, vanuit het perspectief van de online kansspelaanbieder.”

Eerder verscheen er een interview met Rutger-Jan Hebben op Sport Knowhow XL. Dit is hier te vinden.Per 14 augustus 2020 is de Nederlandse brancheorganisatie Stichting Speel Verantwoord (SSV) omgevormd tot de branchevereniging NOGA, de Nederlandse Online Gambling Associatie.

 

As of August 14 2020, Dutch trade body Stichting Speel Verantwoord (SSV) has been transformed into the trade association NOGA, the Dutch Online Gambling Association.