Rutger-Jan Hebben: “Gokje wagen? Prima, maar het moet wel leuk blijven”

Rutger-Jan Hebben: “Gokje wagen? Prima, maar het moet wel leuk blijven”

In Metro van vrijdag 10 april is een interview verschenen met directeur Rutger-Jan Hebben van de Stichting Speel Verantwoord. Hierin vertelt Hebben onder meer over waar zijn stichting zich hard voor maakt: het online gokken op een veilige en verantwoorde manier mogelijk maken. Hebben kijkt uit naar regulering van online kansspelen in Nederland: “Goed nieuws voor de miljoen Nederlanders die al ervaring opdoen met deze digitale vorm van entertainment”. Ook wijst hij op de initiatieven die de leden van zijn stichting hebben genomen om spelers in een veilige en betrouwbare omgeving te kunnen laten spelen. “Kansspelaanbieders die elders in Europa al een vergunning hebben, bieden die garanties nu al”.  Klik op de afbeelding om het volledige artikel te lezen.

 

Interview Rutger-JanPer 14 augustus 2020 is de Nederlandse brancheorganisatie Stichting Speel Verantwoord (SSV) omgevormd tot de branchevereniging NOGA, de Nederlandse Online Gambling Associatie.

 

As of August 14 2020, Dutch trade body Stichting Speel Verantwoord (SSV) has been transformed into the trade association NOGA, the Dutch Online Gambling Association.